22-23 aprilie: întâlniri cu filosoful și practicianul filosofic american Lou Marinoff

In perioada 22-23 aprilie, s-a aflat la Timișoara filosoful și practicianul filosofic american Lou Marinoff, Prof. la City College of New York si Presedinte al The American Philosophical Practitioners Association, prilej cu care au avut loc mai multe evenimente.

În data de 22 aprilie, orele 17,00-19,00, profesorul Lou Marinoff a tinut conferinta cu tema “Despre practicile filosofice in lume” în Aula filialei Timisoara a Academiei Române, eveniment organizat în parteneriat de ICSP, PFC-UVT, CRIFST- Filiala Timisoara și APCFE.
Marinoff este o celebritate in America care a transformat filosofia intr-un instrument spectaculos si de impact in domeniile politic, educational, PR, consulanta business si organizationala, negociere si consultanta individuala. Este un lider de opinie recunoscut la nivel mondial care a colaborat cu think-tank-uri globale și forumuri de mare prestigiu, portofoliul său incluzând: Forumul Economic Mondial (Davos), Horasis (Zürich), Biovision (Lyon), Ducere (Canberra), Festival of Thinkers (Abu Dhabi), Strategic Foresight Group (Mumbai), China Executive Leadership Academy, Pudong (Shanghai), Soka Gakkai (Tokyo), Singapore Learning Festival sau Institutul Aspen.

Sirb Corina

More Posts By Sirb Corina

Related Post

Leave us a reply